Vapaaksi tanssin esteistä

kehollinen työskentely

Tanssikokemus on paljon muutakin kuin vain askelia. Tanssi on parhaimmillaan loistava tapa purkaa kehon ja mielen tiedostamattomiakin jännitystiloja. Usein meillä on kuitenkin erilaisia kehon ja mielen esteitä, jotka rajoittavat meitä. Kannamme kehossamme erilaisia tunnetaakoista ja tunnelukoista johtuvia jännitystiloja, ja mielemme tuottaa erilaisia uskomuksia ja ajatuksia, jotka saattavat estää meitä toimimasta haluamallamme tavalla.

• Toimiiko tanssisi niin kuin haluaisit?
• Lisääkö tanssin harjoittelu tai opettelu stressiä tai ristiriitoja itsesi tai parisi kanssa?
• Voitko olla tanssitilanteissa oma itsesi?
• Vapauttaako tanssi mieltäsi, vai koetko olevasi jumissa sen kanssa?
• Treenaatko tavoitteellisesti ja haluaisit parantaa suoritustasi?
• Estääkö jokin sinua lähtemästä tanssimaan ollenkaan?

vapautunut hyppy

Autan sinua vapautumaan kehon ja mielen sinulle asettamista rajoitteista. Opit, miten tunteet ja aistit vaikuttavat vuorovaikutukseen ja tanssin sujumiseen. Opit ymmärtämään itseäsi ja tanssipariasi paremmin, ja käsityksesi paritanssista syvenee. Tässä valmennuksessa ei harjoitella tanssia eikä askeleita, vaan työskennellään oman itsemme, kehomme ja mielemme kanssa. Tuon työskentelyyn osaamiseni mentaalivalmentajana sekä kehotietoisuus- ja tunnetaitovalmentajana. Valmennuksessa käytän tanssipedagogian ja erilaisten kehoterapioiden sekä psykofyysisen psykoterapian menetelmiä.

Kehollisen työskentelyn kautta opit tunnistamaan, käsittelemään ja säätelemään tunteitasi sekä vapautumaan niiden vallasta. Opit vapautumaan mielesi sinulle asettamista rajoitteista ja uskomuksista. Saat työkaluja itsesi ja tanssiparisi kohtaamiseen ja aitoon läsnäoloon tanssissasi sekä lisää rohkeutta ilmaista itseäsi tanssin keinoin.

Tämä työskentely sopii kaikille tanssista kiinnostuneille, olitpa sitten tanssinharrastaja, kilpailija, tanssinohjaaja tai opettaja.

Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinun tarpeisiisi sopivasta valmennuksesta.

TanssijanAkatemia