Tanssikurssit

Tanssi kuuluu kaikille!

TanssijanAkatemian tunneille olet tervetullut nauttimaan tanssista juuri sellaisena kuin olet, oletpa sitten aivan aloittelija tai jo pidempään tanssinut.

Tanssi on täynnä tunteita, iloa, intohimoa ja rakkautta. Tanssi tuo iloa ja uusia ihmisiä elämääsi. Tanssiminen parantaa fyysistä kuntoa, tehostaa hapenottokykyä ja aivojen toimintaa. Tanssi, musiikki ja toisen ihmisen kosketus vahvistavat fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia iloisella ja mukaansatempaavalla tavalla.

Ilmoittaudu siis mukaan ja anna tanssin liikuttaa itseäsi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Syyskauden 2020 kurssit 

seniori tanssipari

Elokuussa aloitetaan syksyn tanssikausi!

Maanantaisin 7.9.-7.12. klo 19.15-20.15 perinteisiä lavatansseja Rientolan Setlementissä 

Aloitamme ihan alkeista ja etenemme ryhmän mukaan. Aloituslajina foksi. Ilmoittaudu www.rientola.fi

Lue lisää

Tiistaisin 8.9.-8.12. klo 15-16 perinteisiä ja vähän vauhdikkaampia lavatansseja Rientolan Setlementissä 

Aloitamme alkeista ja etenemme ryhmän mukaan. Aloituslajeina foksi ja tango. Ilmoittaudu www.rientola.fi

Tiistaisin 25.8.-1.12. klo 17.40-18.50 lavatansseja Tanssiseura Hurmio ry:ssä

Aloitamme alkeista ja etenemme ryhmän mukaan. Ilmoittaudu www.hurmio.fi. Kurssikuvauksen löydät osoitteesta www.hurmio.fi/harjoitusryhmät. Opetuspari Esa Lappalainen.

Tiistaisin 25.8-1.12. klo 19-20.10 cha chata ja rumbaa Tanssiseura Hurmio ry:ssä. 

Aloitamme alkeista ja etenemme ryhmän mukaan. Ilmoittaudu www.hurmio.fi. Kurssikuvauksen löydät osoitteesta www.hurmio.fi/harjoitusryhmät. Opetuspari Esa Lappalainen.

Keskiviikkoisin 2.9.-2.12 klo 13-14 soololattareita

Tämä kurssi on osa Mielekästä Liikunnan Iloa -hanketta ja on tarkoitettu työttömille. Kurssi on maksuton. Ilmoittaudu risto.lahtinen@mielen.fi.

Keskiviikkoisin 2.9.-2.12. klo 14-15 lavatanssikurssi

Tämä kurssi on osa Mielekästä Liikunnan Iloa -hanketta ja on tarkoitettu työttömille. Kurssi on maksuton. Ilmoittaudu risto.lahtinen@mielen.fi.

Torstaisin 27.8.-3.12. klo 20.20-21.30 tangoa Tanssiseura Hurmio ry:ssä.

Kurssi on keskitason kurssi. Ilmoittaudu www.hurmio.fi. Kurssikuvauksen löydät osoitteesta www.hurmio.fi/harjoitusryhmät. Opetuspari Jari Kangasmäki.

Lavatanssien alkeiden alkeet – innostava intensiivikurssi

tanssipari tanssii intiimisti

Haluaisitko kokeilla tanssimista, mutta et uskalla lähteä tanssikursseille, koska et jo valmiiksi osaa? Tällä kurssilla selviää, mitä tanssitunneilla tehdään ja miten sinne pukeudutaan.

Tälle kurssille voit tulla, vaikka et olisi eläissäsi ottanut yhtään tanssiaskelta. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi – paitsi kävellä. Voit tulla yksin tai oman parin kanssa. Tanssi onnistuu kaikenikäisiltä, -kokoisilta, -näköisiltä ja kaikenkuntoisilta. Jokainen oppii tanssimaan!

Lue lisää

Opettelemme vaihtoaskeleen, jonka avulla selviät vaikka kokonaisesta lavatanssi-illasta. Harjoittelemme muutaman foksin ja ehkäpä valssinkin peruskuvion. Kuuntelemme erilaisia tanssimusiikkeja ja opettelemme etsimään niistä rytmin. Tutustumme rauhassa tanssituntien ja tanssilavojen käytäntöihin. Lavatanssien alkeiden alkeet -kurssi sopii ihan jokaiselle, mutta erityisesti sinulle, joka olet vasta ottamassa ensiaskeleesi kohti tanssin maailmaa. Tälle kurssille uskallat tulla!

Seuraava kurssi toukokuussa 2021. Seuraa ilmoitteluamme, ajankohta tarkentuu myöhemmin!

Night Club 2 Step (NC2S) – kiehtovan kaunis tanssi

Nightclub Two Step kurssin opettajat

NC2S on lempeästi soljuva, avoimen otteen slovaritanssi. Se on helppoa ja hauskaa, kaunista ja pehmeää tanssia, jota tanssitaan NNH-rytmillä ja joka käy loistavasti myös lavoilla tanssittavaksi. NC2S sopii monenlaiseen musiikkiin, mutta parhaimmillaan se on hitaisiin kauniisiin balladeihin, hitaaseen beatiin tai vaikka bolero-musiikkiin. Swingvalssin opit tässä samalla! Se on NC2S:n askelein tanssittua hidasta valssia. 

Vaikeasta nimestään huolimatta NC2S on helppo tanssi oppia, varsinkin jos omaat kokemusta mistä tahansa käden ali -tanssista. Kokeile rohkeasti, ihastut varmasti! Tutustu NCS2-tanssiin tästä linkistä.

Lue lisää

Kurssin opettajina toimivat Terhi Tillonen ja suosittu swingtanssinohjaaja Esa Lappalainen. NC2S sopii sekä aloittelijoille, että jo pidempään tanssia harrastaneille. Tilaa meiltä kurssi vaikka omaan tanssiseuraasi!

Seuraava tilauskurssi järjestetään 11.9.2020 Tanssiseura Hurmiossa.

Häävalssi tai häätanssi-kurssi – tanssiaskeleet elämäsi päivään

hääpari tanssii

Tanssiaskeleet elämäsi tärkeimpään päivään!

Hääjuhlan kruunaa hääparin tanssi. Häätanssin ei enää nykyään tarvitse olla valssi, se voi olla jokin muukin tanssi, joka sopii juuri teille merkitykselliseen kappaleeseen. Esimerkiksi NightClub 2 Step on paljon käytetty, helppo ja kaunis tanssi, joka sopii monenlaiseen musiikkiin, myös niihin romanttisiin balladeihin. Ehkä tästä saadaan juuri teille sopiva häätanssi! Katso NC2S-esittelyvideo tästä linkistä.

Lue lisää

Anna meidän auttaa askelissa ja samalla poistat yhden hääjärjestelyihin liittyvän stressin! Autamme tarvittaessa myös kappaleen valinnassa. Annamme askelmerkit joko kauniiseen häävalssiin tai muuhun häätanssiin.

Varatkaa tanssin harjoitteluun vähintään kolme puolentoista tunnin tanssikertaa. Yhden kerran hinta on hääparille 90€ (sis alv 24%).

Ota yhteyttä ja aloitetaan harjoittelu ajoissa ennen tärkeää päiväänne.

Tanssikurssien ilmoittautumislomake