Tanssikurssit

Tanssi kuuluu kaikille!

TanssijanAkatemian tunneille olet tervetullut nauttimaan tanssista juuri sellaisena kuin olet, oletpa sitten aivan aloittelija tai jo pitempään tanssinut.

Tanssi on täynnä tunteita, iloa, intohimoa, rakkautta. Tanssi tuo iloa ja uusia ihmisiä elämääsi. Tanssiminen parantaa fyysistä kuntoa, tehostaa hapenottokykyä ja aivojen toimintaa. Tanssi, musiikki ja toisen ihmisen kosketus vahvistavat fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia iloisella ja mukaansatempaavalla tavalla.

Ilmoittaudu siis mukaan ja anna tanssin liikuttaa itseäsi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Toukokuussa valmistaudutaan kesän ihanille tanssilavoille

KURSSI PERUTTU KORONAN TAKIA

seniori tanssipari

Toukokuussa avautuvat jo kesälavat! Vielä ehtii onneksi viilata muutamat perusasiat kuntoon ennen kesän tansseja.

6.5. Superseuraaja ja superviejä – näin tanssit parin kuin parin kanssa:
Ensimmäisenä keskiviikkona harjoitellaan viemistä ja seuraamista ja parin keskinäistä kommunikaatiota. Tarkoituksena on, että pystyt tanssimaan parin kuin parin kanssa! Sinun ei tarvitse ennalta osata mitään tiettyjä tanssilajeja osallistuaksesi tälle tunnille.

Lue lisää

13.5. Rumban ja cha chan tekniikkaa – viilataan lattarilantiot kuntoon kesäksi:
Rumban ja cha chan tekniikkatunnilla löydetään sinunkin oma sisäinen latinotanssija, niin vartalosta kuin lanteiltakin.

20.5. Jenkkaa ja sottiisia – hyvä osata nämäkin, opetellaan kerralla se nopeampi ja laiskempi versio:
Jenkka ja sottiisi opitaan hyvin samalla kerralla. Sottiisia onkin kutsuttu laiskan miehen jenkaksi, siinä kun ei tarvitse hyppiä ollenkaan. Jos jenkka tuntuu liian hikiseltä puuhalta, niin samat kappaleet voit mainiosti tanssia kävelyversiona.

27.5. Fuskun irrottelua – tanssi on iloista puuhaa ja fuskussa saa höpsötellä. Ihmetellään rytmirikkoja, breikkejä ja seuraajan omia kuvioita:
Fusku on ihanan iloitteleva tanssi, jota ei kannata ottaa liian vakavasti. Kerätään tällä tunnilla aineksia hauskutteluun ja höpsöttelyyn. Fuskussa saa irroitella!

Kurssit sopivat kaikille tanssijoille – olet sitten aloittelija tai edistynyt.

Kurssi pidetään Tampereen Tammelassa, Väinölänkatu 2, iltaisin klo 18-20.

Kertamaksu 18€.
Jos osallistut kaikkiin neljään iltaan, hinta yhteensä 65€.
Ilmoittaudu tästä mukaan ja valloita kesän tanssilavat!

Lavatanssien alkeiden alkeet – innostava intensiivikurssi

tanssipari tanssii intiimisti

Haluaisitko kokeilla tanssimista, mutta et uskalla lähteä tanssikursseille, koska et jo valmiiksi osaa? Et tiedä mitä tanssitunneilla tehdään ja miten sinne pukeudutaan?

Tälle kurssille voit tulla, vaikka et olisi eläissäsi ottanut yhtään tanssiaskelta. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi (paitsi kävellä). Voit tulla yksin tai oman parin kanssa. Tanssi onnistuu kaikenikäisiltä, -kokoisilta, -näköisiltä ja -kuntoisilta. Jokainen oppii tanssimaan!

Lue lisää

Opettelemme vaihtoaskeleen, jonka avulla selviät vaikka kokonaisesta lavatanssi-illasta. Harjoittelemme muutaman foksin ja ehkäpä valssinkin peruskuvion. Kuuntelemme erilaisia tanssimusiikkeja ja opettelemme etsimään niistä rytmin. Tutustumme rauhassa tanssituntien ja tanssilavojen käytäntöihin. Lavatanssien alkeiden alkeet –kurssi sopii ihan jokaiselle, mutta erityisesti sinulle, joka olet vasta ottamassa ensiaskeleesi kohti tanssin maailmaa. Tälle kurssille uskallat tulla!

Seuraava kurssi kesäkuussa 2020. Seuraa ilmoitteluamme, ajankohta tarkentuu myöhemmin!

Nightclub 2 Step (NC2S) – kiehtovan kaunis tanssi

Nightclub Two Step kurssin opettajat

NC2S on lempeästi soljuva, avoimen otteen slovaritanssi. Se on helppoa ja hauskaa, kaunista ja pehmeää. NC2S tanssitaan NNH-rytmillä ja käy loistavasti myös lavoilla tanssittavaksi. NC2S sopii monenlaiseen musiikkiin, mutta parhaimmillaan se on hitaisiin kauniisiin balladeihin, hitaaseen beatiin tai vaikka bolero-musiikkiin. Swingvalssin opit tässä samalla! Se on NC2S:n askelein tanssittua hidasta valssia. 

Vaikeasta nimestään huolimatta NC2S on helppo tanssi oppia, varsinkin jos omaat kokemusta mistä tahansa käden ali –tanssista. Kokeile rohkeasti, ihastut varmasti! Tutustu NCS2-tanssiin tästä linkistä.

Lue lisää

Kurssin opettajina toimivat Terhi Tillonen ja suosittu swingtanssinohjaaja Esa Lappalainen. NC2S sopii sekä aloittelijoille, että jo pidempään tanssia harrastaneille. Tilaa meiltä kurssi vaikka omaan tanssiseuraasi!

Seuraava tilauskurssi järjestetään 28.5. ja 11.6.2020. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Häävalssi tai häätanssi-kurssi – tanssiaskeleet elämäsi päivään

hääpari tanssii

Tanssiaskeleet elämäsi tärkeimpään päivään!

Hääjuhlan kruunaa hääparin tanssi. Häätanssin ei enää nykyään tarvitse olla valssi, se voi olla jokin muukin tanssi, joka sopii juuri teille merkitykselliseen kappaleeseen. Esimerkiksi NightClub 2 Step on paljon käytetty, helppo ja kaunis tanssi, joka sopii monenlaiseen musiikkiin, myös niihin romanttisiin balladeihin. Ehkä tästä saadaan juuri teille sopiva häätanssi! Katso NC2S-esittelyvideo tästä linkistä.

Lue lisää

Anna meidän auttaa askelissa ja samalla poistat yhden hääjärjestelyihin liittyvän stressin! Autamme tarvittaessa myös kappaleen valinnassa. Annamme askelmerkit joko kauniiseen häävalssiin tai muuhun häätanssiin.

Varatkaa tanssin harjoitteluun vähintään kolme puolentoista tunnin tanssikertaa. Yhden kerran hinta on hääparille 90€ (sis alv 24%).

Ota yhteyttä ja aloitetaan harjoittelu ajoissa ennen tärkeää päiväänne.

Tanssikurssien ilmoittautumislomake