Tanssiaskelin kohti mielen tasapainoa -kurssi

Haluaisitko tanssia, mutta et uskalla, et kehtaa vai onko mielesi rakentanut jonkin muun esteen, joka sinua rajoittaa? Tämän kurssin jälkeen sinulla on henkiset valmiudet ja rohkeus lähteä mukaan tanssimaan.

TanssijanAkatemia ja MielenAkatemia järjestävät pilottikurssin ja kutsuvat sinut mukaan täysin uudenlaiselle tanssikurssille, joka auttaa sinua voittamaan tanssiin liittyviä henkisiä esteitä ja pelkojasi. Tälle kurssille voit tulla, olet sitten minkä kokoinen, -näköinen, -ikäinen tai -kuntoinen tahansa. Tällä kurssilla emme tanssi parin kanssa, vaan liikumme yksin.

Lue lisää...

Tällä pilottikurssilla:
– tapaillaan tanssiaskeleita, mutta valmennetaan myös mieltä
– haetaan joustavuutta niin mieleen kuin kehoonkin
– tehdään paljon mentaalivalmennukseen ja tanssiin liittyviä sekä kehollisia että mielikuviin perustuvia harjoituksia
– pohditaan yhdessä, luottamuksellisessa ja turvallisessa ympäristössä, esiin nousevia asioita
– opetellaan palautumista ja rentoutumisen taitoja

Kurssilla saat tanssia, liikkua ja käsitellä mieleen nousevia ajatuksia turvallisesti ja itseesi keskittyen. Harjoittelemme lempeästi antamaan tilaa mielensisäiselle puheelle ja pinnalle nouseville tunteille.

Kurssin ohjaaja on sekä tanssinopettaja että mentaalivalmentaja, ja hän on tukenasi koko kurssin ajan.

Tapaamme kahden viikon aikana viisi kertaa:
– perjantaina 13.3. klo 18-20
– lauantaina 14.3. klo 14-16
– tiistaina 17.3. klo 18-20
– perjantaina 20.3 klo 18-20 ja
– launtaina 21.3. klo 12-14.

Kurssi pidetään Tampereen keskustan tuntumassa.

Tanssi on täynnä tunteita, iloa, intohimoa, rakkautta. Tanssi tuo iloa ja uusia ihmisiä elämääsi. Tanssiminen parantaa fyysistä kuntoa, tehostaa hapenottokykyä ja aivojen toimintaa. Tanssi ja musiikki vahvistavat fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia iloisella ja mukaansatempaavalla tavalla. Tule rohkeasti mukaan tanssin kiehtovaan maailmaan!


Hae mukaan tällä lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen terhi@tanssijanakatemia.fi ja kerro, miksi haluat osallistua kurssille.
TanssijanAkatemia valitsee mukaan kuusi osallistujaa kertomusten perusteella. Valinnat tehdään 29.2.2020. Hakijoiden tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Tämä on ainutkertainen pilottikurssi! Koko kurssin hinta on vain 49,00 €, sisältäen 5 tapaamista ja yhteensä 10 tuntia.

Kurssihinta maksetaan ennen kurssin alkamista. Kurssille osallistujat sitoutuvat osallistumaan koko kurssille ja antamaan pyydettyä palautetta palvelunkehittämistä varten.

Lisätietoja osoitteesta terhi@tanssijanakatemia.fi.

TanssijanAkatemia